41+0, besök hos barnmorskan

Relativt nyss kom jag hem från barnmorskan, eftersom vi idag gick in i vecka 41+0 och det fortfarande inte syns till någon bebis. 
Tecken på att bebis ska komma syns till, men det har de ju gjort i över en månad så jag vågar inte riktigt lita på dem längre. 
 
Allting gick bra hur som helst, alla prover var bra och bebisen verkade må fint. Bebisen tyckte väl inte riktigt om allt barnmorskans klämmande för den kickade tillbaka när hon skulle försöka, men det kan man väl förstå. Tänk vad många händer som klämt på den magen redan! Lite privatliv vill väl även Liten ha.
 
Det roligaste som hände var ändå att vi blev inbokade för igångsättning nästa tisdag. Så får vi inte bebisen innan dess, ska vi infinna oss på förlossningen 08:30 på tisdag och då kommer vi inte därifrån utan en bebis. 
 
 
En liten bebis har vi ju i och för sig redan här hemma. Hon ligger mest såhär på kudden och sover om dagarna, men på nätterna är hon uppe och välter hela lägenheten. Inatt hade hon hittat en påse med chokladmuffins som nu ligger prydligt utsmulade i hela barnrummet. 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback