inredning i barnrummet

Erik och jag har ju funderat lite på hur vi kan göra om i barnummet så att det ser sådär mysigt och inbjudande ut som vi vill att det ska göra när barnet kommer. Vi är väl medvetna om att ett barn inte egentligen behöver ett eget rum på en gång, men vi har möjligheten just nu och det känns mysigt att få spendera tiden man har till att ändå jobba med det. :) Och så har man det ju gjort, dessutom. 
 
Ett problem är att vi bor i en hyresrätt, så vi får inte göra om hur mycket vi vill. Dessutom är flera väggar i varje rum betong, så det är inte heller så lätt att spika upp saker på väggarna hur man vill. Det är i sånnahär stunder man vill ha hus! Helt ärligt satt faktistk Erik och jag och tittde på hus för bara någon dag sedan, men man får ta allt ett steg i taget. Nu är det barnet som ska komma och känna sig älskat först och främst. Vi har gott om tid att skaffa hus sen :)
 
Hur som helst så kom Erik på en smart grejj som vi ska förska fixa till barnrummet. Då vi inte hur enkelt som helst får måla om därinne, så tänkte vi att det kunde bli lika snyggt om man fäster upp tyger på väggarna. Dessutom är det ju lättare att ta bort om man skulle vilja ändra sig sen också. 
Vi har hittat två tyger från http://www.ikea.com/ som vi tror skulle passa bra :)
 
 
vad tror ni? :) Dom kändes rätt så barnsliga och bra tyckte vi. 
 


Jag tycker det översta tyget- det har klarare färger vilket passar småttingar! ;)

Svar: tack! Vi får åka och handla ihop tycker jag :)
Johanna

2014-07-16 // 14:10:48

Det har även rött, svart och gult, vilket småttingar dras till!

2014-07-16 // 14:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback